MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. 4 ay sonra yapılacak seçimler ile alakalı açıklamalarda bulanan Akpınar, devletin bekası için AK Parti’ye destek verdiklerini ama seçim bölgesi olan Dulkadiroğlu’nun yeterli hizmeti alamadığını söyledi. 

Genel Seçimlerde oy kayıplarının en çok yaşandığı ilçenin Dulkadiroğlu olduğunu belirten Akpınar, MHP olarak seçimi kazanmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.  Akpınar konuşmasında şunlara yer verdi:

“MHP ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde göstermiş olduğu fedakârlığın karşılığını sizlerin teveccühü alacağından olan inancım tamdır. MHP mevcut hükümete ülke bekası için gerekli desteğini hiçbir karşılık beklemeden vermiştir. Dulkadiroğlu ilçemizde çok daha farklı üretken belediyecilik anlamında yapılması gerekenler yapılmamıştır. Belediyecilik konusunda ilçemizin durumu istenilen düzeyde değildir. Biz MHP olarak ilçemizin aydınlık yarınları için birbirinden uzman kadrolarımızın hazırlamış olduğu projelerimizle hazırız. Cenab-ı Allah’ın izni vatandaşlarımızın teveccühü ile üç hilali belediye binasına asmak, ilçemize hizmet etmek için yola çıktık.”

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim