Yerel seçimin konuşulduğu ziyarette konuşan Başkan Avşaroğlu, Başkan adaylarını belirlerken halkta karşılığı olan kişileri seçeceklerini söyledi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin diğer seçimlerden çok farklı olacağına dikkat çeken Şahin Avşaroğlu şunları söyledi, “Bizler il ilçe teşkilatları olarak her zaman partimizin çıkarları doğrultusunda hareket ettik. Şehrimizdeki vatandaşlarımızın sorunları çözme anlamında gece gündüz demeden her zaman mesai harcıyoruz. Bu önümüzdeki yerel seçimde Belediye Başkan adayını belirleme konusunda ince eleyip sık dokuyacağız. Halkta bir karşılığı olan kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Ben nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerde bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkan İbrahim Baykut ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Avşaroğlu’na teşekkür etti. Cemiyet Başkanı Baykut: “Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti yönetim ve üyeleri sahada aktif olarak çalışan gazeteciler. Üyelerimiz tamamı genç, dinamik ve mesleğini severek yapan arkadaşlardan oluşuyor. Bizler mesai kavramı gözetmeden, en doğru haberleri okuyucularımıza ulaştırmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkan İbrahim Baykut, Başkan Yardımcısı Barbaros Burak Vanlı, Genel sekreter Zeki Demir, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Keklik, Serkan Ercüment Kuzu üyelerden Furkan Çam, Ali Avgın, Cihan Ahmet Cesur ve Osman Tuğrul Tuğ katıldı.

Konuşmalarını ardından günün anısına fotoğraf çekilerek çiçek takdimi yapıldı.