Dulkadiroğlu belediye Başkanı Necati Okay konuşmasında; Genel seçim münasebeti ile buradayız son 5 yılda yoğun bir seçim süreci yasadık, bu 6. yılımız. 5 yıldan beri Kahramanmaraş’ımız Büyükşehir yapısı ile yönetilmekte.

Bundan dolayıda bu kırsal mahallelerimiz,belediyelerimizin sorumluluk alanında. 5 yıl önce sizlerin destekleri ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı bana nasip oldu.İnşallah bu yeni dönemde de sizlerden destek bekliyoruz.

Bu mahallemizde çok fazla sorun kalmadı, ufak tefek sorunlar var, bölgede standart çok fazla yükseldi,  buradan şehir merkezine ulaşım çok kolaylaştı, daha önce çok fazla mümkün olmayan bir çok hizmeti kırsal mahallelerimiz bu 5 yıllık zaman içerisinde aldı, bu beş yıllık dönemde de ulaşılabilir bir belediye başkanı oldum, her vatandaşımız istediği an bana ulaşabilir ki ulaştı da, yeniden oylarınıza talip olmaya geldik.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör konuşmasında; 2014 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir belediye yönetimine dahil oldu.

Büyükşehir belediyemiz ile İlçe Beldiyemizin işbirliğinde,  yapılan işler oldukça kapsamlı,  gördüğüm kadarı ile standartlar çok artmış. Biz mahallelerde yaşadıkça ihtiyaçlarımız çoğalıyor, şuana kadar yapılmış hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 

Burada yapılan işlerde büyükşehir ile ilçe belediyesi işbirliği  çok önemli, biz hemşerilerimize hiçbir ayrım yapmaksızın sizlerin hizmetkarı olmaya söz veriyoruz. Bizi çok güzel karşılayan demirciler mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz diyerek konuşmalarına son verdi.

Editör: TE Bilişim