Seçime yönelik vaatlerini açıklayan Şenay, ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Güngör’ün şehir için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

GÜNGÖR, KAHRAMANMARAŞ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Eray Şenay, seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Şenay, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör’ün belediyecilikte önemli tecrübelere sahip olduğuna vurgu yaparak: “Hayrettin Güngör, Türkiye’de belediyecilik konusunda yüksek donanıma ve tecrübeye sahip bir siyasetçi. Ki; 15 yıl Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği gibi önemli bir görevi başarıyla yürütmüş, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurulu üyesi olarak da kendisini bu konuda Türkiye’ye ispat etmiş bir değerdir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş için bir şans olduğunu söyledi. 

Kahramanmaraş’ımız, 11 İlçesiyle 476 mahalleden oluşmaktadır. Büyükşehir olarak şehirde yaşayan tüm halka adaletli hizmet etmek, zor ve meşakkatli bir iştir.  İşte bu anlamda Sayın Güngör’ün, bütün zorlukların üstesinden gelerek, Kahramanmaraş’a en iyi hizmeti en üst seviyede sunacağına inancımız tamdır.  Kendisi şehrimiz için büyük şanstır, Kahramanmaraşlı da bu şansı destekleriyle en iyi şekilde değerlendirecektir” dedi.

Birlikte yol yürümekten onur duyacağını da sözlerine ekleyen Şenay; “ Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı görevi şahsıma tevdii edilirse Sayın Güngör’le birlikte yol yürümekten ve hemşehrilerime hizmet etmekten onur duyarım” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un da şehre yaptığı hizmetler için teşekkür eden Şenay; “Fatih Mehmet Erkoç, bu şehrin ilk büyükşehir belediye başkanı. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Kahramanmaraş halkının da kendisine teşekkür borcu olduğuna inanıyorum” dedi.

Kendisin de bilgi ve birikimlerini hizmete dönüştürmek için aday adayı olduğunu belirten Şenay; “Uzun yıllar edinmiş olduğum siyasi tecrübe, bilgi ve birikimlerimi hizmete dönüştürmek için Dulkadiroğlu Belediye Başkan aday adayı oldum.

‘Birlikte belediyecilik’ sloganıyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Gönül Belediyeciliği’ seferberliğine katılarak, halkımızla iç içe şeffaf bir belediyecilik, istişare kültürü ve insan odaklı, ihtiyaçlara cevap verebilen hizmet anlayışı ile bu kutlu yola çıktım. Dulkadiroğlu’nda yaşayan hemşerilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi bilmekteyim.

Eğer görev verilirse projelerimizle modern bir Dulkadiroğlu için hizmete hazırım” diye konuştu.

ERAY ŞENAY KİMDİR?

1964 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta, Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimini Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde yaptı. Vatani görevini 201. Dönem ATGM olarak yaptı.

1994 -2001 DYP İlçe ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve teşkilat Başkanlığı, 2008-2009 DP Merkez İlçe Başkanlığı, 2012 yılından bu yana AK Parti Üyesi olan Şenay, 2018 Yılı Genel Seçimlerinde Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

1990-2008 Yılları arası Veteriner Hekimler Merkez Konseyi Kahramanmaraş Temsilcisi, 1996-1998 yıllarında Kahramanmarasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, 2008 – Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Kurucu Başkanı, 2010 -2012 yıllarında Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Halen Şenay Süt ve Süt Ürünleri – Hünkar Hayvancılık ve Mavi Çatı Ltd. Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta.

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen Şenay, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim