Minik öğrencilere trafik kurallarının anlatıldığı eğitim programında Dulkadiroğlu Belediyesi öğrencilere ikramlarda bulundu. Reşit Gümüşer İlkokulu, Gülbahar Hatun Anaokulu ve Türk Kızılay Kaynaştırma Eğitimi Öğrencilerinin katıldığı eğitim programında trafik kuralları uygulamalı olarak anlatıldı.

Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından anlatılan eğitim programı ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu gibi eğitim programlarını önemsediklerini kaydetti. Kahramanmaraş’ın ilk ve tek trafik eğitim parkuruna sahip olduklarını hatırlatan Başkan Okay, bu parkurun verimli bir şekilde kullanıldığına dikkat çekti.

Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın trafik eğitimlerine katkı sağlamak bizleri son derece memnun etmektedir. Belediyemize ait olan trafik eğitim parkuru uygulamalı olarak öğrencilere trafik eğitimi hizmeti sunmaktadır. Trafik haftalarında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Emniyet Müdürlüğümüz uygulamalı olarak çocuklarımıza bu alanda hizmet veriyorlar. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz ve çocuklarımızın eğitimine katkı sağlıyoruz.”


 

Editör: TE Bilişim