Dulkadiroğlu Belediyesi’nin her yıl belirlediği geçici kurban satış noktasında son hazırlıklar da tamamlanarak kurban satışına başlandı. Geçtiğimiz yıl kurulan Yavuzselim Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi doğu bölümünde bu yıl da kurban satış işlemi gerçekleştirilecek. Kurban satış alanında gerekli alt yapı çalışmalarını başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların ihtiyacına yönelik alanda önemli çalışmalar yaptı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da alanda tuvalet ve su ihtiyacıyla ilgili çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu konuda satıcıların ve alıcıların mağdur olmayacağını bildirdi. Alanda gerekli düzenlemelerin titizlikle yapıldığı bildiren Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların alışverişlerini rahat yapmalarını adına her türlü hizmeti yaptıklarını bildirdi.

Kahramanmaraş’ın Dijital Kütüphanesi Hayata Geçti Kahramanmaraş’ın Dijital Kütüphanesi Hayata Geçti

KURBAN KESİM NOKTASI DA OLACAK

Aynı alan içerisinde mobil kesimhanenin de hizmet vereceği bildirildi. Dulkadiroğlu Belediyesi’ne ait olan mobil kesimhanenin Kahramanmaraş Kasaplar Odası tarafından vatandaşa kesim hizmeti sunacağı aktarıldı. Mobil kesimhane ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanacağı da ayrıca bildirildi.

Editör: TE Bilişim