Koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğun bir çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçe genelinde dezenfekte işlemine başlamış ve özellikle kamu kurumlarını dezenfekte etmişti. Bu çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde bulunan Cami ve Cem evleri de dezenfekte etti.

Dulkadiroğlu’nda Cami ve Cem Evleri Dezenfekte Oluyor
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçesinin virüsten etkilenmemesi adına tüm çalışmaları yoğun bir şekilde yaptıklarını söyledi. Bu noktada vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Başkan Okay, şunları kaydetti: “Bölgemizde yoğun bir mesai harcayarak Koronavirüs ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz Dezenfekte ekibimiz çeşitli çalışmalar yapıyor. Bu noktada Cami ve Cem evlerimizi de dezenfekte ediyoruz. Biz bu tedbirleri alırken vatandaşlarımızın da daha hassas olmalarını rica ediyoruz. Mümkün mertebe kalabalık ortamlar oluşturmamalı, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımızın ortaya koymuş olduğu kurallara harfiyen uymalıyız. Ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecekler. Halkımız bizlere güvensin ve kurallara harfiyen uysunlar.”
 

Başkan Okay, son olarak merkezde bulunan tüm Camilerin dezenfekte işlemlerinin tamamlandığını ifade ederek, “Cem evlerimizi de aynı şekilde dezenfekte ettik” dedi.

Dulkadiroğlu’na Oto Galericiler Sitesi Yapılacak Dulkadiroğlu’na Oto Galericiler Sitesi Yapılacak
Editör: TE Bilişim