Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu Külliyesi ile Yeşiltepe Mahallesini birbirine bağlayacak olan yolda çalışmalar sürüyor.

Toplam uzunluğu 1.3 km, genişliği ise 25 metre olacak olan yolda kazı ve dolgu çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolu tamamlayarak bir an önce hizmete açmayı hedefliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Jeoloji Mühendisi Ayşegül Yılmaz, yolda dolgu çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek: “Kuzey Çevre Yolu 3. Etap çalışmaları kapsamında başladığımız bu yolumuz 25 metre eninde ve 1300 metre uzunluğunda olacak. Şu anda 700 metrelik alanda kazı çalışmalarımız bitti, dolgu çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak yolun yapımını tamamlayarak bir an önce halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu yolun yapılarak hizmete girmesi ile Dulkadiroğlu Külliyesi ile Yeşiltepe Mahallesi birbirine bağlanmış olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim