Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlattığı Sıfır Atık Projesi Türkiye genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta ilk olarak Dulkadiroğlu Belediyesi’nin başlattığı projeye, çeşitli etkinliklerle sürekli gündemde tutuluyor. Bu etkinlikler kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte personel bilgilendirme ve bilinçlendirme programı düzenleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, projeye verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Projenin önemine değinen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, personel eğitimin önemine değindi. Projenin sürekli kendini yenilediğini ve geliştiğini kaydeden Başkan Okay, çeşitli eğitim programlarıyla bu gelişmelerden personeli haberdar ettiklerini aktardı.

Sıfır Atık projesinin çevre ve şehircilik konusunda ter temiz bir gelecek vaat ettiğini aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kurumların Sıfır Atık Projesine uyumu kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından çeşitli eğitim seminerleri düzenlenmektedir. Bu eğitimler kapsamında biz de Dulkadiroğlu Belediye olarak personelimize bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantıları düzenliyoruz. Sıfır Atık projesinin Türkiye’nin çevresel anlamda geleceğini garanti altına alacağını düşünüyorum. Bu kapsamda çeşitli programlar ve projeler organize ettik. Bu projeleri ve organizasyonları bundan sonra da devam ettireceğiz. İlçemizin ve ülkemizin bu anlamda gelişmesi ve bilinçlenmesi adına da düzenlenen tüm programlara katılacağız. Sıfır Atık projesini hakkı ile uyguladığımızı düşünüyorum. Personelimizin de bu konuda bilgilenmesi yapmış olduğumuz işin kalitesini daha da artırıyor. Ben bu güzel projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 

Editör: TE Bilişim