12 Şubat Kurtuluş Bayramı coşkusunu Kahramanmaraşlılarla birlikte yaşayan Eryılmaz, ‘’Bu yıl 99. yılını kutladığımız 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızı tebrik ederken, Birlik ve Beraberliğin en büyük göstergesi olan Kurtuluş Bayramını Kutluyor, Ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği (KAFDER) , Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Kekeç ve Yeni Sanayi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı ile bir araya gelen Bekir Eryılmaz, esnafın mevcut durumu üzerine istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Öğrenci Servisleri Derneği (KOSDER), Kümbet Pazarı, Yahya Kemal Pazarı gezilerinde esnaflarla ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacakları hizmetler hakkında geniş bilgiler verdi. 

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetirse vatandaşta esnaf da daha mutlu olur diyerek, ‘’Dulkadiroğlu halkının büyük teveccühü ve sevgisiyle karşılaştık. Unutulan, ikinci plana atılan bölgemizin ve bölge halkımızın sorunlarını birebir konuşarak, yapabileceklerimiz hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Halkımız sesini duyurmak istiyor, biz onları onlarda bizi dinliyor. Yola çıktığım günden bugüne dediğim gibi Dulkadiroğlu’nu halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Onların ilgisine ve sevgisine mazhar olmak bizim için onurdur” şeklinde konuştu.  

Dulkadiroğlu İlçesinin sorunlarını ve çözümleri için yapılacak çalışmaları çok iyi bildiklerini belirten Eryılmaz, konuşmasına şu şekilde devam etti:

‘’Eğer Dulkadiroğlu halkı teveccühlerini bizlere göreve tevdi ederek gösterirlerse, neler yapacağımızı, nelerin eksik olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz; Yönetimde Adalet, Temsilde Adalet, Hizmette Adalet anlayışıyla hareket ediyoruz. Dulkadiroğlu’nu tüm Dulkadiroğlu Halkıyla birlikte yöneteceğiz. Tarihi değerlerimizin, kültürel zenginliğimizin bilincindeyiz. Tüm bu güzelliklerimizi Dulkadiroğlu için gün yüzüne çıkarıp, Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Eğitim ve Altyapı gibi birçok alanda büyük çalışmalarımız olacak. Dulkadiroğlu halkının samimiyeti, inancı ve güvencine layık olmak için gece gündüz çalışacak ve halkıyla iç içe bir yönetim olacağız.’’

Yahya Kemal Mahallesi, Kanunî Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Dulkadiroğlu Mahallesi, Güneşevler Mahallesi, Doğukent Mahallesi, Kümbet Mahallesi, Senem Ayşe Mahallesi, Bayazıtlı Mahallesi, Sütçü İmam Mahallesi gibi birçok mahalle sakinleri, Pazar gezileri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ayrıca, tarihi zenginlikleriyle dolu, Ekmekçi, Kurtuluş ve Namık Kemal Mahallesi, Germenicia Antik Kent ziyaretleri yapıldı.

Editör: TE Bilişim