Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mesut Çanak ile yönetimi, Çağlayancerit İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Eralp, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Zahid Aydemir ve Çağlayancerit Spor kulübü Yönetimi ile İstiklal Mahallesi Muhtarlığında bir araya geldi.

‘BAŞARININ YOLU BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağlayanceritspor Kulübü Başkanı Salman Dolgun, Kahramanmaraşlı spor adamlarının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi. Kahramanmaraşlı spor adamları ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Dolgun, “Gerek Federasyon Yönetimi, gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz, gerekse siz Antrenör arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Biz bir spor ailesi olarak hep birlikte el ele vererek Kahramanmaraş futboluna çok şeyler katmalıyız. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçer. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece futbolumuz belirli bir seviyeye gelecektir” dedi.

Kahramanmaraş’taki belediye memur alımı yapıyor Kahramanmaraş’taki belediye memur alımı yapıyor

‘ÇAĞLAYANCERİTSPOR’U KISA ZAMANDA KURUMSAL BİR YAPIYA KAVUŞTURDUK’

Çağlayanceritspor kısa zamanda kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Hedefimiz burada daha çok sporcu barındırmak, bunun içinde gerekli alt yapıyı hazırlıyoruz diyen Başkan Dolgun, “Biz bu göreve başlarken kendimize bir hedef ortaya koymuştuk, o hedefimizde geleceğe ve gençliğe hizmet. Biz o hedef doğrultusunda ilerliyoruz. İnşallah gelecek sezonda hedefimize ulaşacağız. Bunun içinde şimdiden çalışmalara başladık. Sizlerin ve Kahramanmaraş halkının desteği ile Çağlayanceritspor’u daha yukarılara çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKANIN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR’

TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak Çağlayancerit gibi köklü bir Kulübün daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. Başkanın çalışmalarını çok önemli bulduğunu kaydeden Mesut Çanak, “Gerçekten Başkanın ortaya koyduğu çalışmalar takdire şayandır. Kulüp için yaptıkları ortada, Kulüp Başkanımız elini taşın altına koymuş Kulüp için her şeyi yapıyor. Biz sporun içinde olan kişiler olarak, bu yapılan spor adına güzel işi desteklemeliyiz. Tüm Kahramanmaraş halkı ve siyasilerimizde buna destek olmalılar” şeklinde konuştu.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim