Kahramanmaraş’ın AB Tescilli İlk Ürünü; Çağlayancerit Cevizi Kahramanmaraş’ın AB Tescilli İlk Ürünü; Çağlayancerit Cevizi

Çağlayancerit’e yaptığı ziyaret kapsamında bazı okullarımızda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Çağlayancerit Kaymakamlığı, Çağlayancerit Belediyesi ve Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne konuk oldu.

Yusuf Kahraman’ın, beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız Halit Demirtaş, Önder Gökşen ve Şube Müdürümüz Kemal Kösekul ile gerçekleştirdiği Çağlayancerit ziyaretinde ilk durağı Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Burada öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya gelen İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbetler gerçekleştirdi.

Ardından Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal ile Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’u makamlarında ziyaret eden Kahraman, ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişareler gerçekleştirdi.

Yusuf Kahraman, Çağlayancerit ilçemizde görev yapan okul ve kurum müdürlerimizle gerçekleştirdiği toplantıda ise müdürlerimizin talep, istek ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Ardından Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Öztürk'ü makamında ziyaret eden Yusuf Kahraman, şube müdürleri ve kurum personelleri ile tanıştı.

Yusuf Kahraman, Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal, İlçe Müdürümüz Ali Öztürk ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile birlikte Ömer Halisdemir Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinin ardından yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi ve inşaatlarla ilgili bilgiler aldı.

Son ziyaretini Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal ve İlçe MüdürüAli Öztürk ile birlikte Helete Anadolu Lisesi’ne gerçekleştiren Yusuf Kahraman, öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştu.

Yusuf Kahraman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yüz yüze eğitime tekrar ara verilmemesi için özellikle okullarımızda maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği konusunda öğrencilerimize telkinlerde bulunarak salgın konusunda çok dikkatli ve hassas olmaları gerektiğini ifade etti. İl Müdürümüz Yusuf Kahraman, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile gerçekleştirdiği sohbetlerde ise okullarımızdan ayrı geçen bir buçuk yıllık süre içerisinde okullarımızın ve öğretmenlerimizin öneminin çok daha iyi anlaşıldığını belirten Yusuf Kahraman, yeni eğitim ve öğretim yılında kendilerinden daha büyük gayret beklediklerini ifade etti ve hayırlı bir eğitim ve öğretim yılı diledi.

Editör: TE Bilişim