Toplantıda Çağlayancerit İlçesi’nin refahı ve kalkınmasına yönelik bir modelin geliştirilmesi konuşuldu.

İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen Başkanlığında yapılan “Planlama ve Koordinasyon’ toplantısına Kurum amirleri, Milli Eğitim yetkilileri, eğitim camiası temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Yapılan toplantıda ilçenin refahı için topyekûn kalkınma adına birlik ve dirliğin tesis edilmesi, devletle vatandaş arasındaki bağın kuvvetlendirilmesi için vatandaş odaklı hizmet modelinin geliştirilmesi üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Çağlayancerit İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen; “Vatandaş odaklı hizmet modelinin geliştirilmesi için, tüm kurumlar arasında eşgüdüm ve koordinasyon sağlanması, işbirliği, dayanışma ve danışmaya önem verilmesi gerektiği söyledi.

SOSYAL MARKET HİZMETİ BAŞLAYACAK

İşçimen; “İlçe halkımızın refahının artırılması için Çağlayancerit Kaymakamlığı bünyesinde projelerimiz hayata geçirilecek. Bu amaçla Sosyal Market Hizmeti’nin başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız tamamen ücretsiz olarak gıda maddelerini, temizlik ürünlerini ve kıyafetlerini kendileri seçerek ücretsiz olarak alabilecekler. Vefa projelerimizin hayata geçmesi ile özellikle kırsalda yaşayan ve kimsesi olmayan yaşlı, engelli kişilerin evlerinin bakımından, kişisel bakımlarına kadar her türlü desteğin verilecek” dedi

İşçimen; “Aşevi Projesinin hayata geçirilmesi ile yine yaşlı ve engelli vatandaşların yemek ihtiyaçlarının da Kaymakamlık bünyesinden karşılanacak” dedi.