Muhalefetin Kızılseki fobisi erken ortaya çıktı. Bölgesinde yapılamayanları yaparak hemşerilerinin gönlünde taht kuran Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi yıpratmak için muhalefet kanadı harekete geçti.

Küçük yerleşim yerlerinde küçük hesapların döndüğü siyasi ayak oyunları, Bugün Gazetesine gelen bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı. İsmini vermek istemeyen Ak Partinin etkili isimlerinden bir partili; “İyi Parti ve MHP’li bir üst düzey görevlinin bir Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ile temasa geçerek Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’den randevu istedi. İki partinin görevlileri İl Başkanı Debgici’den Kızılseki’nin aday yapılmamasını isteyecek. Bunun karşılığında da aday çıkarmama sözü verecek. Farklı partilerden olan iki görevli Kızılseki’yi aday yaptırmayınca diğer partinin adayına destek verecekler. Burada bir oyun var ve İl Başkanlığının bu oyuna düşmeyeceğine inanıyorum.” dedi.

Yapılan araştırmalara göre şuana kadar Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin de bu iki parti görevlisine şuana kadar randevu vermediği ortaya çıktı.

Çağlayancerit’i son 4,5 yılda olağanüstü hizmetlerle tanıştıran ve merkezle birlikte kırsal mahallelerinde takdirini toplayan Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’nin kaderini Çağlayanceritliler mi yoksa muhalefet partililer mi vereceği merak konusu oldu.

BUGÜN GAZETESİ