ADI Zekeriya Türkyılmaz…

Yüreğinde gerçekten tam bir Recep Tayyip Erdoğan aşkı var.

Hem de onu bu sevdadan ancak “ölüm” ayıracak kadar.

Sadece Cumhurbaşkanı mı?

Cumhurbaşkanının yanında olan herkese sevgisi, saygısı, aşkı olan biridir Zekeriya.

Onun için partinin il başkanı, ilçe başkanı veya milletvekili Ahmet olmuş Mehmet olmuş hiç önemli değil, Erdoğan’ın ekibi olarak kim görev başındaysa sonuna kadar yanında yer alan biridir.

İçini dışını, soyunu sopunu bildiğim bir adamdır Zekeriya.

Zeytin tarafında bir dağ köyünde doğmuş, çocukluğu köyde geçmiş, sonrasında okul vs derken Kahramanmaraş merkeze yerleşmiş.

Orta düzeyde bir ailenin çocuğu olarak kentte önce bir kurye dağıtım şirketinde çalışıp kendini iş hayatına hazırlamış, sonrasında babasının verdiği destekle bir kargo şirketinin bayiliğini almış.

Hayatında hiç vidanjörü olmamış ama saflığından, kendini çok öne atmasından dolayı siyaseten bir kesim adını “Vidanjörcü”ye çıkarmış.

Çünkü kargo işine tam zamanında girip iyi paralar kazanınca inşaat işleriyle uğraşan bir arkadaşıyla beraber banka kredisi ile iş makinesi alıp bunları kiraya vermişler.

FİNCANCI KATIRLARI

İŞ makinesi çoğunlukla ana müteahhitlere kiraya verilmiş ama parti içinde ön plana çıkmasından rahatsızlık duyanlar, yani “Fincancı katırları” bunu devlete veya belediyeye iş yaptığı dedikodusunu yaydılar.

Hiç abartısız, sanki çok özel eğitimlerle büyümüşcesine kendini geliştirmiş, nezaketi ve görgüsü ile dost olanların hayranlığını kazanmıştır.

Ortalama bir insanın kalbinde, en azından kendisi aleyhinde olanlara karşı kırıntı şeklinde de olsa bir burukluk, bir kırgınlık, biraz daha ötesi az buçuk kin olabiliyor ama bu adamda o da yok.

Net söylüyorum; bildiğiniz içi dışı bir, tam bir saf “Anadolu çocuğu”dur Zekeriya…

Bugün bu konuyu şunun için yazdım: Ahını almayalım Zekeriya tarzı insanların. Bulabilirsek onun gibilerini, çıkarsız dostluk yapanları gerçekten üzmeyelim.

Bitti… J

YATACAK YERİ YOK

BU MÜPTEZELLERİN

KENDİ şahsi çıkarı uğruna elinde hiçbir belge, bilgi olmadan hasetlikleri ve kıskançlıkları nedeniyle iftira atan müptezellerin…

YATACAK YERİ ÇOK

ELBİSTANLI ÖĞRENCİLERİN

DOĞADA bulunan kuşlar için kuş evi yaparak onları soğuktan koruyan Elbistan Yapraklı İlk-Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenlerinin…