Edirne Keşan'da 9 Ocak'ta ormanda kozalak toplamaya giden bir kişi, kesik bir kol buldu. Parmak izi incelemesinde, omuz hizasından kesilen sol kolun, kaybolan Didem Uslu'ya (32) ait olduğu belirlendi. Bir gece kulübünde oryantal olarak çalıştığı öğrenilen Uslu'nun cesedinin bulunması için yapılan çalışmalarda daha sonra bir kalça kemiğine rastlandı.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Arama çalışmalarını sürdüren polisler, son olarak kafa ve vücut parçaları buldu. Bir kadına ait olduğu değerlendirilen kafa ve vücut parçaları, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bulunan kafa ve vücut parçalarının Uslu'ya ait olup olmadığı yapılan incelemeyle netlik kazanacak. Uslu'nun sosyal medyada yazdığı "Kaça bölüneyim yetemiyorum, yetişemem ki her cana, bitkinim" sözleri de dikkat çekti.

"AKLIMA GELDİKÇE BAYILACAK GİBİ OLUYORUM"

Vahşeti öğrenen Didem Uslu'nun arkadaşları yasa boğuldu. Uslu'nun arkadaşlarının sosyal medyada yaptığı yorumlardan bazıları şöyle: "Kaça böldüler seni kuzum, sokak hayvanlarına kim bakacak, köpeğin Şans sensiz ne yapacak? 'Allah'ın sessiz kulları konuşamıyorlar diye dertleri yok mu? Aç susuz değiller mi?' diye kızan kuzum, sana kıyanların Allah bin belasını versin. Ah be Didem'im, yüreği güzelim, her zaman iyilikle yaşadın, herkese iyilikle koştun"... "Didem abla çok severdi hayvanları. Tüm boş zamanını sokak hayvanlarını doyurmakla geçirirdi. Hayatı ve yaşamayı severdi. Bizim yüreğimiz yangın yeri, sokak hayvanlarının ise boynu bükük... Nasıl kıydınız ona, nasıl parçalara ayırdınız, aklıma geldikçe bayılacak gibi oluyorum."