Karaman'da saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Morcalı köyü yakınlarında meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Ömer Köfün, iki arkadaşıyla birlikte yol kenarındaki ağaçlık alanda piknik yaptığı sırada yanlarına otomobille gelen 26 yaşındaki S.E. isimli kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E. yanında getirdiği pompalı tüfekle Köfün'e iki el ateş ederek vurdu.

ARKADAŞLARINA DA ATEŞ AÇTI

Köfün, kanlar içinde yere yığılırken S.E. yardıma gelen Köfün'ün iki arkadaşına da gelmemeleri için tüfekle ateş açtı. Arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde iki çocuk babası adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde jandarma ekiplerine teslim olan S.E. ise ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Kahramanmaraş’ta ikamet yangını paniğe neden oldu Kahramanmaraş’ta ikamet yangını paniğe neden oldu

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilişim