Aydın'ın Çine ilçesinde evli kadın, kocası ile birlikte, kendisine bir yıldan bu yana cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği adamı kaçırıp darp etti. Yaralanan adam araçtan kaçmayı başarırken, S.Ç. isimli kadın, kocası K.Ç ve arkadaşları H.G polis tarafından göz altına alındı.

KARISINI TACİZ EDEN ADAMLA KARŞILAŞTI

Olay Çine Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç isimli evli kadın kocası K.Ç ile birlikte kendisine bir yıldan bu yana cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği B.K'yla Cumhuriyet Mahallesi Orman Mezarlığı önünde karşılaştı.

BIÇAKLADI, KAÇIRDI

Kahramanmaraş'ta 4 Büyüklüğünde Deprem ile sarsıldı! Kahramanmaraş'ta 4 Büyüklüğünde Deprem ile sarsıldı!

Tacize uğradığı iddia edilen kadının kocası K.Ç, B.K'yı bıçakladıktan sonra, arkadaşları H.G.'nin aracına zorla bindirerek kaçırdı.

ARAÇTAN ATLAYARAK KURTULDU

Vücuduna aldığı bıçak darbesi ile yaralanan B.K., Yeni Mahalle Kır Kahvesi mevkiinde aracın kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilerek araçtan atlayarak kurtulmayı başardı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

B.K'nın şikayetçi olmasının ardından S.Ç. isimli kadın, kocası K.Ç ve arkadaşları H.G polis tarafından göz altına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan üç şahıstan, S.Ç ve H.G serbest bırakılırken, K.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YARALANAN ADAM, TEDAVİYE ALINDI

Araçla kaçırılan ve bıçak darbeleri ile yaralanan B.K.'nın Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim