Zonguldak'ta internet üzerinden çocuklara ait cinsel görüntü ve fotoğrafları üye olduğu gruplarda paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan maden işçisi çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MADEN İŞÇİSİNİN BİLGİSAYARINDA ÇOK SAYIDA VİDEO VE FOTOĞRAF BULUNDU

Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri internet üzerinden çocuklara ait cinsel içerikler paylaşan maden işçisi 32 yaşındaki C.A. yapılan operasyon ile evinde gözaltına alınmıştı. C.A'nın evinde yapılan aramalarda kendisine ait olduğu öğrenilen cep telefonunda ve bilgisayarlarında yapılan incelemelerde çok sayıda çocuğun cinsel istismarına yönelik video ve fotoğraf tespit edilmişti.

ÇOCUKLARA AİT CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE PAYLAŞTI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince gözaltına alınan C.A., ifadesinde; Videoları ve fotoğrafları internette kendisinin paylaştığını, cinsel içerikli birçok gruba üye olduğunu, bilgisayarından ve telefonundan çıkan video ve fotoğrafları kendisine ait olduğunu ve görüntüleri üye olduğu gruplarda paylaştığını kabul ettiği öğrenilmişti.

MADEN İŞÇİSİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sabah saatlerinde emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen C.A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim