Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde yaşayan Didem Demir, yaklaşık 7 aydır hastalığına teşhis koyulmayan ve yatalak olan babası Hasan Demir için sosyal medya üzerinden yardım istedi. Gözyaşı döküp babasının hareketsiz yattığını anlatan minik kız, çok sevdiğini söylediği babası için yetkililerden yardım istediğini belirtti.

Küçük kızın yardım talebine sosyal medya’dan büyük destek geldi. Minik Didem ve ailesi için Andırın Belediyesi, Andırın Kaymakamlığı ve Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Yardımlaşma derneği Kahramanmaraş Şubesi seferber oldu.

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan Didem ve ailesine ulaştıklarını, babanın hastanede tedavi altına alındığını belirterek; “Didem Demir kızımızın Babası Hasan Demir, şuan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Evlerini ziyaret ettik. Didem ve kardeşlerinin sorunları ile ilgileniyoruz. Duyarlılık gösteren herkese teşekkürler.” Dedi.

Bir açıklama’da Andırın Kaymakamlığından geldi. Kaymakamlıktan yapılan açıklama’da;

“Vatandaşımıza ulaşılmıştır. Hali hazırda Adana Çukurova üniversitesinde tedavi görmektedir ve doktorları ile yapılan görüşmede gerekli tedaviye başlanmıştır.Hastalığıyla ilgili tanı konmuştur.Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan gerekli yardım da yapılmaktadır.” Denildi. (MARASPUSULA)