Bulgurkaya Mahallesi Bekiruşağı obasında dört hanenin yaşadığı bölgede yolların bakımsız ve zor şartlarda araç iniş ve çıkış yapıldığı bilgisi üzerine bölgeye giderek incelemelerde bulunan Başkan Doğan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşık bir kilometrelik bir yol ağında incelemelerde bulunan Başkan Doğan, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Geçen yıl 31 Mart seçimlerinden sonra bölgede yol düzeltmesi ve çaylama yapıldığını belirten Başkan Doğan, şunları söyledi.

Biliyorsunuz Andırın 57 Mahalle ve 250 mezrası var. Engebeli dağlık bir alana sahip ve dağınık bir yerleşim alanımız var ve dolayısıyla 1500 km’ye yakın mahallelerimizin yol ağı var. Elimizden geldiğince Büyükşehir belediyesi grup yollarını asfaltlama yapıyor. Bizde çaylama ve parke döşemeleri yapıyoruz ancak takdir edersiniz ki 1500 km’lik yol ağını bir anda yapmak mümkün değil. Bunu elimizden geldiğince vatandaşlarımızın mağduriyetini giderilmesini sağlamaya çalışıyoruz.”

Geçen hafta da bu mahallemize ekiplerimizi göndermiştik ekiplerimiz sorunlu yerleri yapmaya çalıştı. Fakat bir vatandaşımız bazı bölümleri parke olmayacaksa bizim yolumuz yapılmasın demiş ona rağmen yolları düzeltmeye çalıştılar diyen Başkan Doğan şunları belirtti.

Tabi yolumuz çok iyi değil, sorunlu bir yol. Bazı araçlar çıksa bile çok düzgün değil önümüzdeki reçte buranın düzeltilmesi ve geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Mahallede teyzelerimizi dinledik, vatandaşlarımızı dinledik. Buranın sorunlarını biliyoruz, su sorunu da vardı, KASKİ Genel Müdürümüze ilettik, inşallah onlarda bir proje çalışması yapıyorlar. Su getirilmesi konusunda alternatifler üzerinde duruyorlar. Yol şu an kötü fakat evlerimize iyi kötü yol geliyor. Çokta iyi değil ama ulaşım imkansız değil çok şükür, elimizden geldiği kadar iyileştirmeye çalışacağız. Geçen görüntülerde Fatma teyzenin omuzda taşındığını gördük. Çok şükür şuan iyi kendine gelmiş. Bu vesileyle kendisini de görmüş olduk. Andırın zor bir coğrafya elimizden geldiğince bütün mahallelerimize, mezralarımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de gerekenleri yapacağız inşallah dedi.

Yöre sakinlerinden Fatma Bekar yollarının yetersiz olduğunu söyleyerek başkan Doğan’dan yollarına parke taşı döşenmesini isteyerek araçların daha rahat bir şekilde evlerine ulaşmasını istedi.(ANDIRIN POSTASI )

Kayıp olarak aranıyordu kayalıklarda cesedi bulundu  Kayıp olarak aranıyordu kayalıklarda cesedi bulundu 
Editör: TE Bilişim