Londra’daki Panele katılan Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan Panele konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet ve Seta Strateji Araştırma Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın ile bir araya geldi.

ahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasının ardından yaptığı yoğun çalışmalarla Andırınlıların gönlünde taht kuran Biyolog ve İş İnsanı Ayşegül Doğan Londra’daki ‘Bugünün Türkiye’si’ konulu konferansa katılmak üzere İngiltere’ye gitti.

Andırın’ın zor coğrafyasında çalmadık kapı bırakmayan, hemşerileriyle kurduğu sıcak diyalogla Kahramanmaraş’ın ilk Bayan Belediye Başkanı olmayı bekleyen Ayşegül Doğan, Londra’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Değişen Ortadoğu’da Türkiye’ konulu panele katıldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gülnur Aybet ile SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın’ın konuşmalarını titizlikle dinleyen Doğan, panel sonrası Aybet ve Yalçın’ın yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Temsilcisi Londra Büyükelçisi Oya Tuncalı ile bir araya geldi.

Panel sonrası Türkiye’nin Londra’da panel düzenlemesinin ve bugünün Türkiye’sinin anlatılmasının önemine dikkat çeken Doğan; “İngiltere’de Türkiye’yi temsil eden bir iş insanı olarak burada bir etkinlik yapılması bizleri mutlu etmiştir. Son 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki partimiz ülkemizi yurt dışında da önemli bir konuma getirmiştir. Ülkemizin çıkarları doğrultusunda önemli kazanımlar elde edilmiştir. 

Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet ve Seta Strateji Araştırmaları Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın ile panel sonrası bir araya gelerek mutluluğumuzu ilettik. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet hocamızın konuşması tüm panele katılanları çok etkiledi. Hocamız ülkemizin ve Cumhurbaşkanımızın izlediği yol haritasını aktardı. Ülkemizin önü ferah ve düzlüktür, aynı istikamette milletimizin desteğiyle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

Ayrıca yurt dışındaki çalışmaları ülkemiz açısından bir dava olarak görüyoruz. Biz de davamıza hizmet için yola çıktık. Davamıza İngiltere’de katkı verdiğimiz gibi Dünyanın en güzel yerleşim yeri olan Andırın’ımızda da hemşerilerimize hizmet ederek devam edeceğiz.” Dedi.

Doğan görüşmelerinin ardından Andırın’da çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim