Bir fabrikanız ya da nakliyat yapmak istediğiniz ürünleriniz var ve bu ürünlerinizi sattınız sıra geldi bu ürünlerin alıcıya ulaştırılmasına. Bunu nasıl mı yapacaksınız.

İşte bu konuda size en eski ve bu işi en hızlı yapabilecek nakliye firmalarının buluştuğu tek platform olan nakliyeilani.com yardımcı oluyor. Sayfa gereksiz ve zaman alacak görüşmelere son veriyor.

Yapmanız gereken tek şey sayfaya giriş yapıp ücretsiz olarak yükünüzün ilanını bırakmak. İlanı bıraktığınızda size uygun nakliye firmasını bulabilirsiniz.

Nakliye firmasısınız ve aracınız boş mu kaldı ve yük arıyorsunuz?

İster uluslararası ister yurtiçi yük taşımacılığı yapın işinizi bulmak bu sayfada çok kolay.

Yapmanız gereken tek şey sayfaya üyelik başvurusu yapmak ve boşta olan aracınız için ilanınızı paylaşmak olacak. İlanınızdan sonra sayfada yayınlanan güncel yük ilanlarını görerek müşterilerle ister telefonları aracılığı ile isterseniz sayfada bulunan gelişmiş chat sistemi sayesinde irtibat kurabilir detayları görüşerek anlaşmanızı sağlayabilirsiniz.

 

Ev eşyanızı mı taşıtmak istiyorsunuz, evden eve nakliye firması mı lazım?

nakliyeilani.com  sayfasında ev eşyalarınızın ve ofis eşyalarınızın taşınmasında bu işi profesyonelce ve hızlı yapan nakliye firmaları ile karşılaşıyorsunuz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey taşınacak ev eşyalarınız detaylarını girerek sayfada bir ilan ile bırakmanız olacak.

Bu ilanınıza göre evden eve nakliyat işini yapan nakliye firmaları size ulaşacaklar ve taşımanız için gerekli anlaşmanızı sağlayabileceksiniz. Ve bütün bunlar çok kısa sürede tamamlanacak ve sizi büyük bir yükten kurtaracak.

nakliye fiyatı iste formu ile yükünüz ile ilgili ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Android akıllı telefonlardan hızlı bir şekilde nakliye hizmeti alın?

Android işletim sistemli telefonlara uygulamamızı kurarak tüm nakliye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

nakliye ilanı andriod uygulama hemen indirin.