Temsilcimiz KİPAŞ Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye Kupasında 30.11.2017’de evinde Süper Lig Temsilcisi Başakşehir’i konuk ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turunda eşleşen KİPAŞ Kahramanmaraşspor ile Medipol Başakşehir arasındaki ilk maç 12 Şubat Stadyumunda oynanacak. Kahramanmaraşspor ile Medipol Başakşehir arasındaki ilk maç 30 Kasım Perşembe günü 16.30’da Atv ve A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Mücadele için her iki takımda da hazırlıklar sürüyor. Kayseri deplasmanından beraberlik ile ayrılan Başakşehir kupada kazanmak istiyor.

Süper Lig'e 4-1'lik Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kayserispor, evinde ağırladığı Başakşehir'e çelme taktı: 1-1. Bu sezon evindeki maçlarda hiç yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılılar, 9. dakikada Umut Bulut'un golüyle öne geçti: 1-0.

Sağdan Deniz Türüç'ün arka direğe kestiği topa kayarak ayak koyan Umut, karşılaşmada gol perdesini araladı. Geçtiğimiz hafta lider Galatasaray'a 5 gol atan konuk ekip, 38'de tartışmalı bir golle skora denge getirdi: 1-1. Bu dakikada Visca'nın sağdan kullandığı kornerde ceza alanında Tiago Lopes'in kafayla uzaklaştırdığı topu ceza yayı içinde İrfan Can Kahveci yine kafayla altıpasa indirdi. Pozisyonu takip eden Adebayor'un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muammer'in sağından filelere gönderdi. Golden sonra Kayserisporluların "Adebayor elle aldı" itirazları sonuç getirmedi ve hakem UlusoyLopes ile Deniz'e sarı kart çıkardı.



AVCI: KARLI BİR HAFTA
Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı, "Zor bir deplasman oldu. Kârlı bir hafta olduğunu düşünüyorum, 1 puan aldık. Yarış bizim adımıza keyifli gidiyor. Yediğimiz gol izlenmeli" dedi.

Kayserispor'un teknik direktörü Sumudica ise, "G.Saray'a 5 gol atan takım bize karşı 1 pozisyon bile bulamadı. Bir tane hakem çıkıyor ve onun kurallarına göre oyun oynuyoruz" diye konuştu.