Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Afşin Ziraat Odasının Genel Kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Emiroğlu ve ekibi, Afşin Ziraat Odası Kayyum Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu'ndan oda yönetimini devraldı.

Afşin Ziraat Odasında gerçekleştirilen törende konuşma yapan Kayyum Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu, yeni yönetimin Afşinli çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Ziraat Odası Başkanlına seçilen İbrahim Emiroğlu'na ziraat odası rozetini takan ve görevinde başarılar dileyen Sarıbıyıkoğlu, "Afşin Ziraat Odamızın seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Yapılan seçim sonucunda İbrahim Emiroğlu ve yönetim kurulu adayları meclis üyeliğine seçildi. Ardından başkan, yardımcısı ve muhasip üyeleri belirlenerek görev bölümü yapıldı. Afşin Ziraat Odamızın yeni Başkanı İbrahim Emiroğlu'na ve yönetimine görevleri hayırlı olsun. " açıklamasında bulundu.

Afşinli çiftçilere layık olmaya çalışacaklarını ifade eden Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu," Mazbatamızı alarak görevimizi teslim aldık. Bölge çiftçimize ve halkımıza faydalı olabilmek için bu göreve talip olduk. İlçemizde talihsiz giden çiftçilik faaliyetlerini tekrar canlandırmak için çalışmalarımız olacak. Yönetim kurulumuz ve oda meclis üyelerimiz ile birlikte elimizin taşın altına bırakıp Afşin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Emiroğlu, konuşmasının ardından Afşin'de 2 buçuk yıl kayyum başkanı olarak görev yapan Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyıkoğlu'na plaket takdim ederek, hizmetleri için teşekkür etti.

Emiroğlu, daha sonra yönetim kurulunda yer olan üyelere ziraat odası rozetlerini taktı.

Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.