Atatürk Caddesi Şadırvan arkasında yer alan Partisinin seçim ofisi açılışında konuşan Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanı Yusuf Doğan, "Milli görüşün gemisine binenler kurtulur. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken ilçemizin seçim bürosunu açıyoruz. İnşallah önce belediyeye sonra Afşin'e hizmet etmeye talibiz. Afşin'in hak ettiği hizmeti Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin ile alacağına inancımız tam. Projelerimizle halkın karşısına çıktık. Seçim büromuz Afşin'imize hayırlı olsun" dedi.

Saadet Partisi Afşin Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin, açılışta yapmış olduğu konuşmada," Makam ve mevki için değil, Afşin'e hizmet etmek için bu yola çıktık. Her iddia bir ispat ister ve bunu geçmişimizle de ispat edeceğiz. Geçmişte birçok hizmeti Afşin'e getirdik. İnşallah halkımızın da desteğiyle ilçemizde görülmemiş hizmetlerimizi getireceğiz. Makam ve mevki için bu görevi istemiyoruz. Afşin halkına hizmet için bu görevi istiyoruz. Biz belediye başkanı olduğumuz zaman, belediye başkanı maaşını almayacağız. Afşin'de yeniden belediye başkanlığı kitabını yazmak için geliyoruz. Afşin halkından destek istiyoruz. " ifadelerine yer verdi.

Afşin'e gerçekleştireceği projelerin bazıları hakkında bilgi veren Saadet Partisi Afşin Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin, "Projelerimizle halkın önüne çıktık. Afşin'de bitmek üzere olan çiftçiliği yeniden canlandırmak için bu görevi istiyoruz. Afşin değneği dikseniz yeşillenecek kalitede toprak yapısına sahip. İnşallah Ziraat Odamızla, çiftçilerimizle bu verimli toprakları ekinlerle doldurup, seracılığı ve ziraatımızı geliştireceğiz. " diye konuştu.

Eshab-ı Kehf'i turizme kazandıracaklarını ve Afşin'i kalkındıracaklarını dile getiren Ertekin, "Atatürk Caddesini kapatacağız. Afşin tek caddeye mahkum edilmiş durumda. Atatürk Caddesini kapatıp yeşil yapacağız. Afşin'de yeni caddeler açıp tek cadde esaretinden kurtaracağız. İlçemizi turizme açacağız. Eshab-ı Kehf, Tanır, Mağragözü, yaylalarımızı turizme kazandıracağız. Mesire alanlarını insanlarla doldurup, kamp alanları oluşturacağız. Eshab-ı Kehf gibi bir değerimiz var. Fakat turist gelmiyor. Ziyaretçiler gelse yarım saat oturup dinlenecekleri, 1 bardak çay içecekleri mekan yok. İnşallah bunların hepsini inşa edeceğiz. Eshab-ı Kehf Afşin'e tek başına yeter. Biz bu tarihi mekanı turizme kazandırabilirsek Türkiye buraya gelecektir. Afşin sahipsiz olduğu için bu hizmetler yapılmadı. Allah'ın vermiş olduğu bu nimetleri layıkıyla kullanabilmek için bu göreve talip olduk. 31 Mart'ta bizlere destek verirseniz biz bu memleketi yeniden inşa etmek için aday olduk." açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Narlı ve Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Vahdet Sürücü'nün selamla konuşmaları ardından ofis açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilciler, mahalle muhtarları ve siyasi partililer katıldı.