İYİ Parti Başkanlık Divanınca 30 Ağustos tarihinde alınan tavsiye kararı üzerine il ve ilçe teşkilatlarında başlatılan yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında İYİ Parti Afşin İlçe Teşkilatında da değişiklik oldu. Afşin'de avukat olarak görev yapan Murat Bozkurt İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı oldu.

"Meslektaşlarından, Bozkurt'a hayırlı olsun ziyareti"

Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan ve Afşin Baro Temsilciliğine üye olan avukatlar, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı olarak atanan Av. Murat Bozkurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, “Geçtiğimiz hafta, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanlığına atama yapıldı ve değerli meslektaşımız aynı zamanda Türkiye Barolar Birliği Delegemiz Av. Murat Bozkurt'a başkanlık görevi verildi. Afşin'de görev yapan meslektaşlarımızla birlikte Bozkurt'a ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olsun diyorum, görevinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Afşin'in 'iyi' olması ümidiyle bu görevi kabul ettiğini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Av. Murat Bozkurt ise, “Birlikte görev yaptığım, görev yapmaktan onur duyduğum değerli avukat arkadaşlarımın ziyaretleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zor bir görev tarafıma terfi edildi. Rabbim mahcup etmesin. Afşin iyi olur umuduyla yola çıktık inşallah umut ettiklerimiz gerçekleşir” diye konuştu.