Önümüzde ki yıl yapılması planlanan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi için Aday olan ve esnaf ziyaretlerine devam eden İhsan İşbilir,Afşin Sanayi Sitesi esnaflarının talebi olan ATM’lerin Sanayi Sitesine konulması için mücadele edeceklerini söyledi.

Afşin Haber Merkezine açıklamada bulunan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, Aday açıklamamızı yaptığımız ilk günden bu yana esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ediyoruz.Seçime kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.Sanayi Esnafları ziyaretimizde esnaf ve sanatkarlarımızın bir ATM talebi olmuştu. Esnaflarımız Banka gönderileri ve işlemler için çarşıya kadar gelmek zorunda kalıyor. Sanayiye gelen müşterilerimiz ev toptancılarımız da Banka işlemlerini yapabilme adına muzdarip. Biz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığımız döneminde bir veya birden fazla ATM’nin Sanayi Sitesine kurulmasına yönelik mücadele edeceğiz dedi.

Esnaf ve Sanatkarları ziyaretimizde sorun ve sıkıntıları not aldıklarını belirten Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, hem projelerimizi hem de esnaf ve sanatkarımızın taleplerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız dedi.