Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, "Esnaf ve Sanatkarları gezmeye ve onlardan destek talep etmeye devam ediyoruz. Her ziyaret ettiğimiz esnafımıza da Odamızda Esnaf ve Sanatkarımız için yapacaklarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Esnaflarımız teveccüh gösterir bizi bu göreve layık görür ise Esnaf ve Sanatkarlarımız için bir Misafirhane projemiz var" dedi.

Malumunuz İlçemizde Otel ve konaklama sıkıntılarımız devam ediyor diyen İhsan İşbilir, "Bu sıkıntıları bir nebzecik olsun aşmak adına Afşin’imize uygun bir yerde Misafirhane kazandırmak istiyoruz. Esnafımızın dışarıdan gelen misafirlerini ağırlayabileceği bir ortam olsun istiyoruz. Misafirhane projemizi esnaf ve sanatkarlarımızla paylaşıyor onların fikir ve görüşlerini alıyoruz." diye konuştu. 

Afşin Esnaf ve Sanatkarının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten İhsan İşbilir,seçim öncesi çalışmalara gece gündüz demeden çalıştıklarını seçim gününe kadar kapısını çalmadığımız esnaf bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.