Afşin Belediyesi Hanımlar Merkezinde, Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulundaki kız öğrencileri ağırlayan Başkan Güven, Afşin'e yapılan 500 kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunun 250 kişilik kız bölümünün daha erken bitirileceği müjdesini verdi.

Âşık Mahzuni Şerif Yerleşkesi içerisinde 17 dönüm arazi üzerine 250'si kız, 250'si erkek olmak üzere toplam 500 kişilik öğrenci yurdunda, çalışmaların devam ettiğini belirten Güven, " İlçemize yüksek standartlarda güzel bir yurt inşa ediliyor. Tamamlandığında öğrencilerimizin konaklama sorunu son bulacak. Kız bölümünün yıl içerisinde tamamlanması planlanmakta. Hükümetimiz yatırımlarıyla ülkemizi her alanda bir adım daha ileriye taşıyor. Bizimle birlikte Afşin'de de birçok şey değişti. Türkiye, daha önce yapılamaz denilen, dışarıya bağımlı olduğu birçok konuda üretim ve imalat yapmaya başladı. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin yıldızı parlamaya başladı. Ülkemiz gelişiyor ve ilerliyor. Bu ülkeyi sizlere emanet edeceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. O yüzden sizlerin desteği, dik duruşu ve bu ülkeyi ileriye taşıyan Cumhurbaşkanımıza desteğiniz çok önemli." diye konuştu.

Öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ise, "Belediye Başkanımız Afşin'e yapılan öğrenci yurdu ile ilgili müjdeyi verdi. Öğrencilerimizin üniversiteye ulaşımı ile sorunlarını gerekli yerlerle görüşerek çözüme kavuşturacağız. Biz sizlerin burada gönül elçisi olduğunu biliyoruz. Buradaki öğreniminizi tamamladıktan sonra Afşin'den güzel anılarla ayrılmanızı istiyoruz. Hepiniz bizlerin misafirlerisiniz. Üniversite yılları çok güzel ve değerlidir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim