Ağustos ayında yapılacak olan Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde büyük önem arz eden ziyarette Enerji Bir Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ejder Akbaş, Santrallerde Kontrol Müdürlüklerinde görev yapan Memurların sorunlarını dinleyerek Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde görüşlerini aldı.

KONTROL MÜDÜRLÜKLERİNDE ÇALIŞANLAR BİLGİLENDİRİLDİ!

Afşin Elbistan A ve B Termik Santrallerine ziyaret gerçekleştiren Ejder Akbaş ve Enerji Bir Sen Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Kontrol Memurlarını ziyaret ederek onlara son durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ağustos ayında başlayacak olan Toplu görüşmeler öncesi önem arz eden ziyarette Mmeurlar istek ve taleplerini Sendika Başkanına bizzat ilettiler.

B TERMİK SANTRALİNE ZİYARET!

Enerji Bir Sendikası Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Ejder Akbaş Başkanlığında Afşin Elbistan B Termik Santrallerine ziyaret gerçekleştirdi. Afşin Elbistan B Termik Santrali Müdürlüğüne önce ki gün ataması yapılan Arif Şahin'i makamında ziyaret eden Başkan Ejder Akbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

A TERMİK SANTRALİNE ZİYARET!

Enerji Bir Sendikası Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Ejder Akbaş Başkanlığında Afşin Elbistan A Termik Santrallerine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette A Termik Santral Müdürü Muhammet Olgun'a hayırlı olsun dileklerini ileten Sendika Temsilcileri yoğun ziyaret ve görüşmelerin ardından İlçemizden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim