Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sıgınır, ekibiyle birlikte siyasi çalışmalarını Maraş Pusula Haber’e anlattı.

Afşin’de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı  Afşin’de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı 

Başkan Sıgınır, İlçe binasında başkanlık ofisinde Gazeteci Selahattin KARAKOÇ ile bir araya geldi.

Sıgınır, “Yol arkadaşlarımızla birlikte Yoğun bir şekilde partimizin başarısı için çalışıyoruz. Ülkemizde KORONAVİRÜS salgını yaşanmakta. Buna rağmen siyasi çalışmalarımızı aylar boyunca gönüllü ekiplerimizle birlikte imkanlarımız doğrultusunda, İlçemizin tüm mahallelerini ziyaret ederek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Partili örgütümüzle birlikte buralardaki vatandaşlarımızı ziyaret edip onların sorunlarına ortak oluyoruz. Vatandaşlarımıza CHP iktidarında bu sorunların yaşanmayacağını anlatıyoruz ” diye konuştu.

“YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Verilen hiçbir emeğin boşa gitmeyeceğini vurgulayan Başkan Hüseyin Sıgınır, “Emeklerinizin boşa gittiğini düşünmeyin. Her emek amaçları doğrultusunda karşılığını eninde sonunda alacaktır. Biz ülkemizin, İlimizin ve İlçemizin aydınlık geleceği için yola çıktık. Emek mücadelesi verdik ve bundan sonra da ülkemiz, İlimiz ve İlçemiz için, partimiz CHP’nin başarısı için mücadele etmeye devam edeceğiz, ediyoruz. Yılmayacağız, çalışacağız ve mutlaka başaracağız ve CHP’yi iktidara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: TE Bilişim