Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri için belediye başkanı aday adaylığı ve belediye meclis üyesi adaylık sürecinin başladığını söyledi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını belirten MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, " 5 ay sonra gerçekleştireceğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Devletimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gerçekleşecek olan yerel seçimler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda yol haritamız belirlendi. Seçimde, Afşin'imizi hak ettiği değere kavuşturacak, hemşehrilerimize daha yaşanılabilir bir Afşin'i inşa edecek kadroları oluşturmak adına Afşin Belediyesi'ne talibiz." dedi.

Belediye başkanı aday adaylığı ve belediye meclis üyesi adaylığı süreci ile alakalı bilgi veren İlçe Başkanı Koç, şunları söyledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine Türkiye'nin her seçim çevresinde tek başına katılacak.  Buna göre Mahalli idareler seçimlerinde aday olmak isteyen kamu görevlileri en geç 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17:00 kadar görevlerinden ayrılması, yönetimde bulunan arkadaşlarımız ise 15 Kasım tarihine kadar müracaat edebilirler. Başvurular ; Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanlığına yapılacak olup, vatandaşlarımız başvurular ile ilgili dosyaları ilçe başkanlığımızdan temin edebilir Aday adaylarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. "