Kahramanmaraş Barosu'nun olağan genel kurulunda başkan seçilen Avukat Muhammet Burak Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Baro Temsilciliğinin olağan genel kurulunda güven tazeleyen Avukat Mehmet Turan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Afşin Baro Temsilcisi Turan, ziyaret için Afşin'e gelen Kahramanmaraş Baro Başkanı Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Eshab-ı Kehf Külliyesinde ağırladı.

Ziyaretle alakalı bilgi veren Afşin Baro Temsilcisi Turan, "Bilindiği üzere hem Kahramanmaraş'ta hem de Afşin'imizdeki baromuz olağan genel kurulunu gerçekleştirildi. Göreve yeni Baro Başkanımız Abdullah Burak Gül hem bizlere hayırlı olsun hem de Afşin Baro Temsilciliğimize bağlı avukat arkadaşlarımızla tanışmak için Afşin'e geldiler. Kahramanmaraş'tan gelen heyetimizi, bizim için çok ayrı bir yeri olan Eshab-ı Kehf Külliyesinde ağırlamak istedik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ziyarette meslektaşlarımıza, vatandaşlarımıza daha çok nasıl faydalı olabiliriz, baro olarak neler yapabiliriz? bunları konuştuk" açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Muhammet Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Murat Bozkurt, Afşin Baro Temsilciliğine bağlı avukatlar yemek programının ardından Eshab-ı Kehf Külliyesini gezerek, tarihi mekan hakkında bilgi aldılar.