Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve açıkladığı gün itibariyle dur durak bilmeden seçim çalışması yürüten Hasan Kızılay, Afşin de Aday adaylık başvurusunu yaptı.
Dün Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığına gelen Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,Ak Parti İlçe Başkanı Av.İsmail Safi'ye aday adaylık dilekçesini takdim etti.Daha sonra Ak Parti Konferans salonuna geçen Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,burada Teşkilat mensuplarına hitaben kendisini tanıtarak Afşin'in sorunlarını bilen bir Siyasetçi olarak aday olma kararı aldım.

Göreve geldiğimizde nerede eksik,noksan varsa bunları gidereceğim.Teşkilatımızın da başı dik olacak dedi. Rabbim hayırlısı ise nasip eylesin diyen Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,yolumuz uzun görevimiz zor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun dedi.
Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi ise,Teşkilatımızla iç içe olan çalışmasıyla tanıdığımız,Siyasi tecrübesi ile bildiğimiz Hasan Kızılay bugün Partimize aday adaylık başvurusu yapmıştır. Rabbim hayırlısı ise nasip eylesin dedi.
Yaklaşık 1 saat süren Basın Açıklaması ve Aday Adaylık başvurusuna çok sayıda partili
katıldı.