Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünde Çarşı ve mahalle bekçilerinin işbaşı yapması nedeniyle Küçük çaplı bir tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Çarşı ve mahalle bekçilerinin emniyet güçlerinin tüm yetkilerine sahip olduğu,üst araması da dahil olmak üzere Polis’le aynı yetkiye sahip olduğu vurgulandı.

Mahalle ve Çarşı bekçileri Afşin’de Merkez mahalle ve Çarşı içlerinde görev yapacaklar diyen Afşin İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Akdoğan,Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz Düdük çalacak,uygunsuz durumlarda işlem yapabilecek dedi.

Şu anda Kurum içi eğitimleri verilen Bekçilerin  İlçemiz Afşin merkez Mahalle ve çarşı içlerinde görevine başladığını belirten Afşin İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Akdoğan,Kuruluşundan bugüne kadar polis ile sırt sırta ve omuz omuza Görev yapmış ve yapmakta olan bu hizmet süreci içerisinde hiç Gözünü kırpmadan kahramanlık gösteren ve Gerektiği zaman Şehitliği şan ve şeref addeden bu görevlilerimizin İlçemiz Sakinleri için bir huzur güvencesi olduğu bilinen bir gerçektir.Eskiden olduğu gibi bugün de halkımız huzurun güvencesi kabul ettiği bekçisinin caydırıcılık timsali olan düdük sesini duymak istemektedir dedi.

Editör: TE Bilişim