Hatay'ın Defne ilçesine İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak tayin olan Muttalip Kurt'un yerine atanan Ziraat Mühendisi Mustafa İlbey Demir görevine başladı.

Afşin'de ilçe ekonomisini artırılması adına tarımsal faaliyetler ve çiftçilerin desteklenmesi için çalışmalar yürüteceklerini belirten Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlbey Demir, "Öncelikle İlçe Müdürlüğümüzde bugüne kadar görev yapan ve başarılı çalışmalar yürüten mesai arkadaşlarıma, görevi devraldığım bir önceki Muttalip Kurt müdürümüze, çalışma arkadaşlarıma şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte İlçe Müdürü olarak devletimize, milletimize ve teşkilatımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Faaliyetlerimiz insana saygı ve işine saygı prensibi ile yürütülecektir." açıklamasında bulundu.

M. İlbey Demir kimdir?

Aslen Afşin Dağlıca Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mustafa İlbey DEMİR; Ankara Üniversitesi Ziraat fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde yapmıştır. 2011 yılından beri Afşin'de görev yapan DEMİR evli ve bir çocuk babasıdır.