Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adaylığını açıklayan Hüseyin Özdemir, resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Özdemir, resmi adaylık başvurusunu AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi'ye teslim etti.

"Afşin'in 2023 Vizyonunu Ortaya Koyacağız"

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında aday adaylığı başvurusu ardından açıklama yapan Hüseyin Özdemir, Afşin için 2023, 2053, 2071 vizyonunu oluşturacaklarını söyledi.

Afşin'ini ortak bir amaç etrafında birleştirmek istediğini dile getir

en Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir, şunları dile getirdi:

" Afşin Belediyesine başkan aday adaylığımızı açıklamak için toplanmış bulunmaktayız. Malumunuz olduğu üzere AK Parti 16 yıldan beri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye’de birçok hizmete imza atmış bir parti. AK Parti iktidara ilk geldiğinde yaptığı şeylerden birincisi Türkiye’nin önüne 2023 vizyonu koymak oldu. Arkasından 2053 ve 2071 vizyonları geldi. Bu aslında Cumhurbaşkanımızın Türkiye’ye gösterdiği bir yol haritasıydı. Bizde Afşin’de Türkiye’deki vizyona uygun olarak kısmet olurda gelirsek 2023, 2053, 2071 vizyonunu ortaya koymayı planlıyoruz. Ben bunu çok önemsiyorum çünkü hedefi olmayan insanlar olumsuzluklara odaklanırlar.

"Afşin olarak bir hedef koymalıyız"

İkinci önceliğim Afşin’e yapacağımız projelerle ilgili olacak. Afşin'in projelere ihtiyacı var.

 Bu projelerle ilgilide ipuçlarını Afşin Yüksekokulumuzun yapmış olduğu bir anket çalışması oldu. Anket sonuçları insanlarımızın neyi istediğini ortaya koymuş durumda. Afşinli vatandaşlarımız, bizden sosyal, kültürel ve sportif anlamda iyileştirmeler beklediğini gösteriyor. Bunları sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

"Afşin halkı ile birlikte hareket edeceğim"

İnşallah bu görev bizlere nasip olursa, belediye olarak işlerimizi halkımızın fikirlerine de başvurarak yürütme gayretini göstereceğiz. Bunun için de sahaya çıkarken sloganımızı 'Beraber yürüyelim Afşin' olarak belirledik. Ben insanın bu dünyada çalışmasının karşılığını aldığına inanan bir insanım. Biz Afşin için çalışacağız ben buradan Afşin için çok çalışacağımın sözünü veriyorum sizlere. Sizlerden de ricam önümüzdeki adaylık sürecinde etrafımızdaki insanlara beni anlatmanız, desteklerini istemeniz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. "

AK Parti'ye her zaman olduğu gibi 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek seçimlerde yoğun bir teveccüh olduğunu belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, "Pazartesi günü itibariyle Afşin Belediyesi Başkan Aday Adaylığı süreci başladı. Bizde aday adaylığımızın başvurularını almaya başladık. Dün ve bugün müracaatlarımızı aldık. Bu süreçte hamd olsun partimize teveccüh var. Hem belediye meclisi üyeliği için hem de belediye başkan adaylığı için müracaatları kabul ediyoruz. Biz bu sürecin partimize yakışır şekilde, Cumhurbaşkanımızın bize öğütlediği vakur duruşumuzu göstereceğiz. Tüm adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rabbim hayırlısıysa muvaffak eylesin diyorum. Hüseyin Özdemir’e de çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum." diye konuştu

Özdemir'in aday adaylığı başvurusuna, AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, partililer ile Özdemir'in yakınları katıldı.

Editör: TE Bilişim