İYİ Parti Genel Merkezi, partisinin Afşin belediye başkan adayını açıkladı. Afşin'in deneyimli siyasetçisi Adem Yıldız, İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Çabukel, Afşin belediye başkan adayının Adem Yıldız olduğunu kamuoyuna duyurarak, " Belediyecilik yolunda başarılar dilerim" dedi.

Afşin'de eksik hizmetleri tamamlamak üzere yola çıktıklarını söyleyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, "Afşin ilçe teşkilatımıza, Kahramanmaraş il teşkilatımıza ve İYİ Parti Genel Merkezimize bizleri Afşin belediye başkan adayı olarak uygun gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah" dedi.

İYİ Parti olarak Afşin'e daha iyi hizmet yapacaklarını söyleyen Yıldız, "Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren ilçemizin tamamını kucaklamanın gayreti içerisinde olduk. İlçenin sorunlarını yakından bilen biri olarak, sorunların çözümü noktasında kurulduğumuz ilk günden bu yana vatandaşlarımızla istişareler yapıyoruz, bir araya geliyoruz. İlçe merkezi ve kırsal mahalle gezilerimizle vatandaşlarımıza ulaşıp, onlara İYİ Partinin Afşin’e iyi geleceğini anlatıyoruz" açıklamasında bulundu.

Her zaman halk ile iç içe olduğunu dile getiren Yıldız, " İlçe teşkilatımızla birlikte halkımıza, vatandaşımıza kendimizi anlatacağız. Afşin için neler yapabiliriz, nasıl ayağa kaldırırız bunları anlatacağız ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde destek isteyeceğiz. İYİ Parti olarak daha iyi hizmetler yapacağımızı düşündüğümüz için bu yola çıktık. İlçemizin daha iyi noktalara gelebilmesi için, ilçemizi daha yaşanılabilir,  ilçemize ve mahallelerimize hayırlı işler yapabilmek halkımızdan önce dua sonra destek istiyoruz. İnşallah, Allah çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eder. İnşallah bu memleket için güzel şeyler yapma fırsatı bizlere verilir. Halkımız teveccüh gösterir ve görev verirse elimden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırım." açıklamasında bulundu.