Yeşilyurt Mahallesi 36058 Sokak'ta 3 Ağustos 2017’de Mehmet Fahri Küçüksubaşı’nı silahla öldürüp, Serkan Kurtboğan’ı ise öldürmeye teşebbüs ettikleri iddia edilen tutuklu Yusuf Sarı ile olaydan sonra kaçan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Caner Canatan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet savcısı, Sarı ve Canatan hakkında "Kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından iddianame hazırladı. Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame yapılan inceleme sonucunda kabul edildi. 

İddianamede, sanıkların Küçüksubaşı’nı öldürmekten müebbet, Kurtboğan’ı ise öldürmeye teşebbüs etmekten ise 15’er yıl hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, 2 sanığın olay yerine motosikletle geldikleri, tüfek kullanan şahsın motosiklet sürücüsünün arkasına oturduğu, olaydan sonra da kaçtıkları belirtilen iddianamede, tanık ifadeleri de yer aldı. Sanık Canatan’ın Serkan Kurtboğan ile husumetli olduğunu öne süren tanık F.K, "Motosikletin arkasında oturan Caner, ateş edip kaçtı." dedi. 

Editör: TE Bilişim