Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Arası Spor Karşılaşmaları’nda başarı elde eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) spor takımları, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektör Deveci, sporda önemli başarılar elde eden öğrencileri Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüştü. Sporda elde edilen olumlu sonuçların ve kazanılan derecelerin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Rektör Deveci, öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla öğrencilerin gelişimine katkı sunacak her türlü faaliyeti desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Farklı branşlarda dereceler alan takımları tebrik eden Rektör Deveci, takımlarda yer alan öğrencilere ve takımları müsabakalara hazırlayan öğretim elemanlarına çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete bayanlar 1. Lige yükselme müsabakalarında tarihinde ilk kez 1. Lige yükselen KSÜ Bayan Basketbol Takımı, 22 takımın yer aldığı turnuvada 2.’lik elde eden KSÜ Erkek Futbol Takımı, alanlarında 3. olan KSÜ Erkek Voleybol ve Basketbol Takımları yer alırken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay, öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu ve Öğr. Gör. Bülent Okyaz da ziyarette hazır bulundu.
 

Maraş Pusula Haber - www.maraspusula.com Duygu Özarslan

Editör: TE Bilişim