Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,  Türkoğlu Belediyesinin 2017 yılı Aralık Ayı Meclis Toplantı salonunda düzenlenen Meclis Toplantısında, ilçe için alınan birçok kararların yanı sıra ilçenin giriş ve çıkışlarına yapılacak olan Şehir Kapısının mimari avan projesini belediye meclis üyelerine tanıttı.

İlçenin prestij ve vizyonu için şehrin her iki girişine uygulanacak olan şehir kapılarının tanıtımını yapan Başkan Okumuş konuşmasında; Yapacağımız işin kalıcılığı ve Türkoğlu’muza kattığı değeri önemsiyoruz. Daha önce de yaptığımız tüm çalışmalarımızda ve projelerde alnımızın akıyla çıktık. Metropol ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İlçemiz Türkoğlu’na yakışır bir şehir kapısını inşa edeceğiz.

İki adet olan şehir kapılarımız Güneydoğuyu, Akdeniz’e ve iç Anadolu’ya bağlayan önemli bir yol güzergâhı olan Kahramanmaraş-Osmaniye ve Adana karayolu üzerinde bulunup bir adet Nurdağı ilçesi tarafında bulunan çıkışa, bir adeti ise Kahramanmaraş tarafından ilçemiz girişine yapacağız. Şehrimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, diyerek konuştu.  

Editör: TE Bilişim