Türkoğlu Belediyesi tarafından, Türkoğlu Misak ı Milli konferans salonunda ozanların dilinden Kudüs'e destek amaçlı 'Küdüs Gecesi' programı düzenlendi.

Yöremiz ozanlarından Hilmi Şahballı, Gül Ahmet Yiğit, Ozan Öksüz ve Ozan Rıza, Ozanlarımız sahne aldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş; Bir çok alanda özellikle teknik ve sosyal belediyecilik alanında ilklere imza atmaktayız. Bugün de dünyamızın ve ülkemizin gündeminde olan Kudüs’le ilgili yaşanan vahşeti bir nebzede olsun hemşerilerimizle ozanlarımızın dilinden anlatmak istedik.

‘Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur’

Türk ferdi olarak gördük ki Filistin konusunda da birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiği ortaya çıkmıştır. Çünkü Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur ve 1.5 milyar mazlum Müslümanın tek sahipliğini yapanda Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bu vesile ile bugün farklı bir program düzenleme gereği duydum. Kudüs gecesi ozanlarla anılır mı diyerek eleştirenlerde oldu ama her konuyu her olayı en güzel ifade eden ozanlarımızdır, diyerek konuştu.

Programda, vatandaşlara Filistin ve Türk Bayrakları dağıtılırken, birlik beraberlik mesajları verildi.

Editör: TE Bilişim