Programda basın açıklaması yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Bugün günlerden 28 Şubat, Ülkemize bir karabasan gibi bir postmodern darbe girişimi ile bundan 21 yıl önce, Türkiye’de Milliyetçi muhafazakâr kesimin önünü kesmek amacıyla yapılan darbe girişiminin yıl dönümü.

Türkiye, Cumhuriyetten beri birçok darbelerle karşılaştı. Adnan Menderes idamı, 1960-70-80 ve bundan 21 yıl önce 1997 -28 Şubat sürecinde postmodern darbe girişiminde karşı karşıya geldi.

Ülkemizdeki üniversitede okuyan başörtülü öğrencilerimizin, imam hatibe gitmek isteyen öğrencilerimizin puanları kesilmek suretiyle, bu ülkede altı milyon kişi fişlendi. Ülkemizin önünün kesilmesinin istendiği bu yıl dönümünde, bugün Kıbrıs Meydanındaki Ulu Caminin önünde, AK Parti teşkilatlarımızla, Kahramanmaraş Platformuyla darbeyi protesto etmek için toplandık. Tabi 28 Şubat süreci askeriyeden muhafazakâr subayların atılmasıyla, bundan iki sene önce 15 Temmuz da ki hain darbe girişiminde Fetöcuların askeriyeye kadrolaştığı yıllardı.

Yani şunu diye biliriz.
15 Temmuz, 28 Şubat sürecinin devamı. Ülkemizde dışındaki düşman ülkeler, ülkemize hiçbir şey yapamadı, ama Türkiye içerisindeki hainler bu vatandaşlarımızın, halkımızın, Türkiye Cumhuriyetimizin önünü bir vesile ile kesmekte. Türkiye Cumhuriyetinin önü kesinlikle kesilmeyecek bunu 15 Temmuz'da halkımızın dik duruşu sayesinde gördük.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim