Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ,‘İmkan Bizden Oynamak Sizden’ sloganı kapsamında düzenlenen kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvası final müsabakasını tribünden izleyerek oyunculara destek oldu.
Kurumlar arası voleybol turnuvasında, şampiyon Türkoğlu Belediyesi olurken, İkinci Beyoğlu İlkokulu, üçüncü Jandarma Komutanlığı ve en centilmen takım ise İlçe Müftülüğü seçildi.


Mahalleler arası Şampiyon olan takım ise Kılılı Mahallesi, ikinci Kılılı Gençlik, üçüncü Kırmakaya Mahallesi ve en centilmen takım ise Yolderesi Mahallesi seçildi.

Süper kupayı ise Kılılı mahallesi aldı.


Törende konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Bir ay önce başladığımız, kurumlar arası ve mahalleler arası voleybol turnuvasının final günüydü. Coşkulu bir final maçı seyrettik. Öncelikli olarak bu turnuvamıza katılan bütün mahallelerimize ve emek sarf eden voleybol da oynayan değerli oyuncularımıza teşekkür ediyorum.

Türkoğlu her alanda ismini Kahramanmaraş'ımıza duyurmakta. Bunlardan bir tanesi de spor, baştan beri Türkoğlu ilçemizde ve mahallelerinde spor tesislerinin yaygınlaştırılması için Belediyemiz olarak çaba sarf ettik. Bugün itibari ile Türkoğlu sınırları içerisinde Fifa-Kriterlerinde dört tane büyük sahamız ve birçok halı sahalarımızla birlikte basketbol, voleybol sahalarımız ve kapalı spor salonlarımız var. Tabi bunların içinin doldurulması gerekiyor. Onun içinde, gerek futbol alanında, gerek voleybol ve güreş alanında Belediyemizin etkinlikleri olmakta.
Bugün gördük ki buraya katılan değerli sporcularımızla, değişik kurumlarımızla ve mahallelerimizle güzel bir kaynaşma programı oldu, diyalog ortamı oldu.

Amacımız, yeni nesillerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza güzel bir Türkoğlu bırakmak. Onun içinde bu turnuvaya katılan birinci, ikinci, üçüncü olan kardeşlerimize Belediyemiz adına teşekkür ediyorum, dedi.

Kılılı Gençlik spor takımından Akın Çakmak ise konuşmasında; Bu turnuvayı düzenleyen Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinden Kılılı Mahallesi adına voleybol sahası istedik, kendileri sözünü verdi. Bunu yapacak. Bu emeği geçen hakemlere, diğer katılımcı arkadaşlara Kılılı Gençlik adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Beyoğlu ilkokulu takımından Sinan Özer ise; Türkoğlu'nda yaşayan öğretmenler olarak bu turnuvayı düzenleyen Sayın Başkanımız Osman Okumuş’a ve Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Buradaki spor aktivitelerinin hepsine elimizden geldiğince katılmaya çalışıyoruz. Beyoğlu İlkokulu olarak da ikinci olduğumuz için çok mutluyuz. Bütün turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ediyoruz.

Final Müsabakası tamamlandıktan sonra, ödül töreni düzenlendi ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından takımlara kupaları taktim edildi.

Editör: TE Bilişim