Türkoğlu Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde özel bir etkinliğe imza atarak Türkoğlu’nda görev yapan tüm öğretmenlerin onuruna Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında bir program düzenledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Türkoğlu’nda görev yapan çok sayıda eğitimci katıldı.

Program; Çeşitli etkinliklerin yanı sıra, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un da daha önceden öğretmenlik yaptığı Avşarlı Mahallesindeki öğrencilerinin programa gelerek sürpriz yapmaları ve Öğretmenler gününü kutlamaları Başkan Okumuş’u duygulandırdı.

Katılan tüm öğretmenlere hediyesini takdim eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve eşi Funda Okumuş ilçemizdeki tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladılar.

Etkinlik sonrası tüm öğretmenler, öğretmenler gününe özel getirilen sanatçı eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Okumuş, öğretmenlerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiği vurgusunu yaptı.

“Türkoğlu Kahramanmaraş’ımız metropol ilçe olma yolunda hızlı bir şekilde yoluna devam etmekte. Büyük projelere imza atmaktayız. Birkaç yıl öncesine kadar Türkoğlu’nun adı sanı duyulmazken bugün büyük projelerle iyi bir ekibimizle başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Hedefimiz, Türkoğlu’nun yaşanılabilir, kalkınmış esnafıyla, çiftçisiyle Türkoğlu’ndan memnun olan bir ilçeyi sizlere getirmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz.

Bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca bu mesleğe ömrünü vermiş bütün emekli öğretmenlerimizin de gününü kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizin de ruhları şad olsun diyorum. Şehadet şerbetini içen öğretmenlerimizi de anmak istiyorum. İnanıyorum ki onlar bizlerle beraber. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim