Türkoğlu Belediye Nikah Sarayında düzenlenen iftar programında, yemek öncesi masaları dolaşarak misafirlere tek tek hoş geldiniz diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Eşi Funda Okumuş, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.

Programa, İçişleri Komisyon Başkanı aynı zamanda 27. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç ve yine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, Şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri, kurum müdürleri, belediye meclis üyelerimiz katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ellerinden öpüyorum.

Türkoğlu Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi şimdide 7/24 şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Onlar bizim başımızın tacı.

Şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet ve mağfiret, yüreklerine ateş düşen ailelerine sabır ve metanet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

 “Şehit Ailelerine Nikah Sarayı ve Düğün Salonu da Ücretsiz”

Daha önce yaptığımız çalışmalarda ev yaptıracak olan Şehit ailelerimizden ruhsat ücretleri almıyorduk bunun yanı sıra, şuan da bulunduğumuz Nikah sarayı ve düğün salonu da siz değerli şehit ve gazi ailelerimize ücretsizdir. İstediğiniz zaman sizlerin hizmetindedir.

Önümüzde önemli bir süreç 24 Haziran seçim var. İnşallah seçim sonrası Türkiye’miz terörden son yıllarda olduğu gibi tamamen arındırılmış bir Türkiye haline gelir, Dünya da  dik duran eğilmeyen güçlü ülkelerden bir tanesi olmaya devam edeceğiz, diyerek konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal; Değerli Gazilerimizin yakınları, şehitlerimizin yakınları hepinizi selamlıyorum. Ellerinizden öpüyorum. Ülkemizin vatanımızın varlık sebebi olan evlatlarınızı, eşlerinizi, çocuklarınızı yine Allah’ın rahmeti ile anıyorum.

Cumhurbaşkanımız bu ülkenin kaderini değiştirdi. Sadece kaderi değil aynı zamanda mazlumlarında umutlarını yeşertmiş vaziyette. Bu yeşertme karşı tarafı elbetteki rahatsız etmekte, bize darbelerle, bize kalkışmalarla halt bildirmeye kalkışmaktalar. Biz her seferinde bu halt bildirmelere karşı koyuş sergiledik. En son olarak yine sıkça zikrettiğimiz son gündem de olan dolar sendromu yaşıyoruz. Bunların amacı doların yükselmesi, alçalması değil, doların değer kazanması değil. Tek bir amacı var. Burada siyasi mandayı kuramayanların, ekonomik mandayı nasıl kurarız derdine düşmeleri, bunlar şunu unutuyorlar, biz onların satın aldığı bir dolarlık insanlar değiliz. Bir dolarlık insanlar olmadığımız için, isterse doları on liraya fırlatsınlar bizim yine de duruşumuz belli, çizgimiz belli, hedefimiz belli. Asla ve asla biz bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Özellikle Maraş halkı olarak 24 Haziran da sekizde sekiz yaparak bunlara tokat gibi bir cevabı sandıkta çıkartacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

İçişleri Komisyon Başkanı aynı zamanda Milletvekili Celalettin Güvenç; Özgür yaşamamızı, şanlı al bayrağımızın bu ülkede dalgalanmasının teminatı, sevgili şehitlerimizin aziz hatıraları, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Her gün bir yerde, bir belediyemizin güzel bir iftar programına şahitlik ediyoruz. Bir güzel hizmetine şahitlik ediyoruz. Bakın şu içinde bulunduğumuz mekan, çocuklarımızın düğünleri için yediyüzeli liraya tahsis ediliyor. Kim yaptı. İşte Türkoğlu Belediye Başkanımız. Şehit yakınlarına da bedava düğün yapacak, bedava çayı, şekeri, servisi, elektriği de belediyeden helal olsun. Bu çalışmakla oluyor, bu halka inanmakla oluyor, bu size güvenmekle oluyor. İnşallah arkası gelecek.

24 Hazirandan itibaren, ben yeni bir dirilişin, yeni bir şahlanışın olacağına yürekten inanıyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi bölemeyecekler, sizin inancınız ve imanınız karşısında ,şer güçler mutlaka kaybedecekler.

İçimizde Türkoğlulu bir hemşerimiz var. Hem Türkoğlulu, hem hanım kardeşimiz, hem de memleket meseleleriyle ciddi bir şekilde uğraşan, memleket insanı, sendikacı, altıncı sıra adayımız, ben onu da size emanet ediyorum. Sizi Allah’a,  Habibe Öçal’ı da Türkoğlu’nun  evladını da Türkoğlululara emanet ediyorum, diyerek konuştu.

Editör: TE Bilişim