İlk olarak Türkiye’de önemli otellere hizmet vererek başlamış, sonrasında ise yurtdışı misafirlerine de hizmet vererek sitesinden hem yurtiçi hem de yurtdışı kullanıcılarına ulaşmaya başlamıştır.

Keyifli bir yolculuk yapmak adına genellikle çoğu kişi https://www.transferspro.com adlı siteyi kullanmaktadır. Transferspro sizlere vip araçları sayesinde mükemmel bir yolculuk imkânı sunar ve istediğiniz yere istediğiniz zamanda rahatlıkla ulaşmanızı sağlar. Araç çeşitleri çok olduğu için tek kişilik veya ailecek oturabileceğiniz küçük veya daha büyük minibüs, shuttle gibi araçları tercih edilebilirsiniz.

VIP ARAÇLAR İLE HİZMET

Transferspro, sizlere aynı zamanda imkânı da sunmaktadır. Transferspro sizlere hizmetini Mercedes vito ile sağlamaktadır. Profesyonel bir yolculuğa ihtiyaç duyduğunuz an telefon veya internet ile bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

İstediğiniz araç ile istediğiniz yere vip araçlar ile özel transfer hizmetleri doğrultusunda gidebilirsiniz. Geçmiş hizmetlere referans vermeleri ile gerçekten güvenli bir hizmet olduğunu kanıtlayan Transferspro, 7/24 hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlıyor.

Hizmet verdiği günden bu yana hiçbir sıkıntı yaşamayan ve yaşatmayan firma her zaman kusursuz bir hizmet sunuyor. Herhangi bir sorun olursa %100 para iade seçeneği sunan Transferspro, hizmeti temin etmenizden 24 saat geçmeden eğer isterseniz size para iadesi de yapıyor.

Şirketin merkezi Antalya’dır ve TL ile çalışmaktadır. Sahip olduğu profesyonel ekiple birlikte size daima güler yüzlü olup, verdiği hizmeti geliştirmek için ara vermeden çalışmaya devam eden Transferspro, ödeme esnasında müşteri memnuniyeti ile çeşitli kolaylıklar da sağlıyor. 1-3 kişilik araçlardan 23-46 kişilik araçlara kadar geniş bir yelpaze sunarak her kesimden müşteriye hitap ediyor. Transferpro bu araçları ile 4 çeşit yolcu transferi imkânı sunuyor.  Bunlar; vip araçlar ile özel transfer, standart araçlar ile özel transfer, shuttle araçlar ile ekonomik transfer, kongre ve seminer için yolcu transferidir. Bu 4 çeşit hizmeti ile Transferspro ne kadar deneyimli olduklarını gösteriyor.

Editör: TE Bilişim