Tanınmış yönetmenlerden Şebnem Şiranlı ile hayatını birleştiren "Aydamaya" Volkan Akyol çifti önceki gün kızları Yağmur’un dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadılar.

 Televizyon dünyasının yakından tanıdığı yönetmen Şebnem Şiranlı’nın kızı Yağmur ile Serhat Canpolat dünya evine ilk adımı İstinye Hacı İbrahim Cevahir sosyal tesisleri İstanbul Wedding House da yapılan düğün töreninde attı. Yeni çiftin nikâh sonrası salonda bulunan davetlilere zeybek oyunu sürprizi muhteşemdi. 

Senarist ve söz yazarı 2000’li yılların pop yıldızı Aydamaya Volkan ile evlenen yönetmen Şebnem Şiranlı çiftinin kızları Yağmur ile Serhat Canpolat nikâhını Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ kıydı. Evlilik cüzdanını gelin hanıma veren başkan Fazlı KILIÇ, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Düğün merasimi sonrası çift Akdeniz de Toros dağları eteklerinde doğa ile iç içe tatil köyünde balayına çıktı.

"Aydamaya" Volkan Akyol’un aile büyüğü "Türkiye Boks Federasyonu eski Asbaşkanı Mehmet Rıza Güleren" ve tanınmış basın danışmanlarından Eyüp Kadir Kilci düğün merasimine teşrifleriyle genç çifti yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilişim