Bu anlamda kadınların her zaman ilgi gösterdiği ve hayır diyemediği özel tasarım takılar elbette en çok sevilen ve tercih edilen ürünlerden. Tercih edilebilecek farklı tasarımlar kadınların ruhunu yansıtan modeller sunarken aynı zamanda kullanıma göre de farklı modeller sağlayabiliyor. Elbette değerli bir mücevher almak istediğinizde güvenli yerlerden almayı da ihmal etmemeniz gerekiyor. Bu anlamda özellikle pırlanta en çok dolandırıcılık konularına bahis olan takıların başında geliyor. Pırlanta bir kolye ya da yüzük olarak hazırlanmış sahte ürünler yüksek fiyatlara satılabiliyor. Bu anlamda dikkatli olmanız önemli. Biz mutlaka butik kuyumculardan veya büyük markalardan alışveriş yapmanızı öneriyoruz.

Pırlantanın sahte olduğunu anlayabilmek için bu konuda deneyim ve bilginizin olması gerekir. Pek çok kişi gerçek ile sahte pırlantayı birbirinden ayırt edemeyebiliyor. Pırlantanın ışığı yansıtması, mat ya da parlak oluşu, kesimi gibi detaylar size ürünün ne kadar gerçek olduğunu da gösterebiliyor. Eğer mat renkte ve ışığı yansıtmayan bir ürünü seçityseniz ürünün sahte anlamına gelebilir. Bunun dışında cam malzemeler kullanılarak yapılan pırlantalar da ışığı yansıtmasına rağmen tek renk yansıtır. Ancak pırlantanın gökkuşağı renklerini yansıtması gerekir. Böylece seçtiğiniz pırlantanın sahte ya da gerçek olduğunu da ayırt edebilirsiniz. Bu konuda deneyimli ve yetkili satıcılar daha çok modelleri satışı için sertifika bulundurmaktadır.

Sertifikalı ürün satışı yapılan mücevher mağazalarında ürününüzle ilgili detaylı bilgi bulabileceğiniz gibi özel tasarım takı modelleri için gerçek ya da sahte diyerek endişe etmenize de gerek kalmaz. Çünkü bu noktalarda pırlanta satış yetkisi verilmiş olan kişilere pırlanta temini yapılır. Sertifikalı bir ürün aldığınız zaman pırlanta olduğuna da emin olabilirsiniz.

Günlük kullanım için ya da özel zamanlar için farklı modeller kullanabileceğiniz gibi özel tasarım takı modellerini hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. Her modelin tasarım, işçilik ve kullanılan malzeme boyutunda farklı fiyatları da oluşabilmektedir. Bu nedenle hem bütçenizi göz önüne alarak hem de alım amacınızı göz önüne alarak uygun bir seçim yapabilirsiniz. Eğer günlük kullanım için özel tasarım takı kullanmak istiyorsanız daha küçük ve işçiliği az olan modelleri kullanabilirsiniz. Bunun dışında hediyelik modeller için de bu tarz ürünler ideal bir seçim olabilir. Ancak özel kullanım için tercih edeceğiniz modellerde işçiliği daha kaliteli olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için mercanziyagoral.com adresini ziyaret edebilir ve bilgi alabilirsiniz.